• Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna

Om mig

Hej, mitt namn är Pia Apelgren. Jag har alltid tyckt om att arbeta med människor och valde därför, i mina unga år att studera omvårdnadsprogrammet med inriktning tandvård. Kroppen har alltid legat mig varmt om hjärtat, samt mitt intresse för biologi och naturen. Mitt intresse växte sig större och 2018 valde jag att börja studera det jag idag brinner för nämligen homeopati. 

Driver idag min egen klinik och bryggeri i Kungälv. Jag och min man Jörgen bor ute på landet precis intill havet, där hämtar vi våra krafter. Vi har fyra fantastiska vuxna barn och många härliga barnbarn. Tror mitt intresse för kroppen och hur den fungerar började med att jag själv blev sjuk i giftstruma (Graves) under 90-talet. Resan har varit både lång och tuff, men även väldigt lärorik och präglat mig till den jag är idag. Med den kunskap jag idag besitter, brinner jag för att hjälpa andra som kämpar med sina kroppsliga problem.

Någonting som har kommit med mitt intresse är hur vår kropp påverkas av både det inre och yttre faktorer. Kroppen strävar alltid att vara i homeostas – balans. Att det vi stoppar i oss märks väldigt tydligt och lämnar spår efter sig. Tarmfloran är nyckeln till många av dom kroniska sjukdomarna. Att ät rätt  gynnar dig och din kropp och dina tarmar som tex fermenterade grönsaker och kombucha. Mitt intresse gjorde att jag startade ett bryggeri som idag tillverkar kombucha. Flertalet av mina kunder märker stora förbättringar med sin tarmflora.

Mina utbildningar

Arcanumskolan i Göteborg, Homeopati och irisdiagnostik 2018 - 1 år

CHE – The center for homeopathic education  ( England ) startade 2019 som fortgår än idag.

Närings/örtmedicin hos Existens Maximum i Örebro under 2020

Camrenskas hälsoakademin i Örebro. 3 – årig  klassisk homeopatisk utbildning 2019 – 2021.

CHE – The center for homeopathic education - Hilery Dorian utbildning okt 2022- juli 2023