• Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna

Irisanalys

  • 995 kr

Våra ögon är som ett fönster till vår kropp och själ. Ögonen är en förlängning av hjärnan. Varje iris har ett visst mönster och har en unik innebörd.

I lager
Dela
Våra ögon är som ett fönster till vår kropp och själ. Ögonen är en förlängning av hjärnan. Varje iris har ett visst mönster och har en unik innebörd som ett fingeravtryck.
Irisanalys är ett hjälpmedel att bedöma nedärvda styrkor och svagheter som finns i kroppen. Vi studerar färg, pigmentering och strukturer som talar om kroppens hälsoläge. I vår sclera (ögonvitorna) får vi information om hur kroppen mår i dagsläget. 
Inom irisanalysen diagnostiserar vi aldrig sjukdomar. Vi bedömer områden i kroppen som behöver stärkas upp. Vi föreslår förändringar i livsstil, motion, mat och val av terapi etc.
För att behålla hälsan så är detta ett fantastiskt hjälpmedel för att kunna se vad din kropp behöver just nu i förbyggande syfte.
Hur går en behandling till.

Vi träffas två gånger där första besöket blir fotografering och sedan gången efter blir genomgång.

Du bokar tid för fotografering av både iris och scleran. Det tar ca 20min. Sedan kommer du på ett återbesök där jag tillsammans med dig går igenom analysen tar ca 50-60 min. Du får en skriftlig bedömning samt bilder.